Jest pyszna, zdrowa, łatwa w przygotowaniu, a przy tym nieokupiona cierpieniem. Wegańska ryba po grecku zyskuje w Polsce coraz większą popularność i pojawia się nie tylko na wigilijnym stole w domach wegan i wegetarian. A jak ją przygotować? Przepis znajdziesz poniżej.
Czy wiesz, że gofry to nie tylko deser letni, ale także pyszna przekąska na zimowe dni? Jeśli nie, to koniecznie musisz spróbować gofrów także zimą! W tym artykule podzielę się z Wami kilkoma pomysłami na to, jak przygotować i podać gofry w chłodniejsze miesiące.
Jesień to najsmaczniejsza pora roku. Nie ma nic lepszego niż zjeść ciepły, aromatyczny posiłek po spacerze wśród kolorowych liści. W tym artykule podzielę się z Wami moimi ulubionymi przepisami na jesienne dania z dyni.
W środę 15 lutego w Droszkowie odbył się Międzynarodowy Festiwal Pierogów. Można było nauczyć się jak sprawnie i smacznie przyrządzić pierogi. Tajniki kuchni chińskiej i gruzińskiej zdradziły wolontariuszki przebywające w Droszkowie.