Magda Gessler Zielona Góra
Restauracja Kuchnia na Górce położona przy ulicy Niecałej 2F w Zielonej Górze to lokal gastronomiczny prowadzony przez 28-letnią panią Ewę oraz jej mamę. Tradycyjne obiady miały przyciągać ludzi, lecz biznes nie wypadał zbyt dobrze. Właścicielka postanowiła więc zgłosić się do programu "Kuchenne rewolucje" i poprosić o pomoc Magdę Gessler.
Teraz po starej nazwie nie ma już śladu. Lokal przeobraził się w Bistro Zielono i już. Magda Gessler musiała pomóc w rozwiązaniu problemów finansowych restauracji, ale także wprowadzić nowe porządki w kuchni oraz zespole.
Kuchenne rewolucje Zielona Góra
Już jutro, 24 października, w telewizji TVN wyemitowany zostanie premierowy odcinek z Zielonej Góry. 8. odcinek 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" rozpocznie się o godzinie 21:30.
- Zielona Góra i zielone bistro, zielone menu. Sami oceńcie: zielone guacamole, zielona mega szczawiowa, zielone gołąbki greckie w winogronach liściach własnoręcznie zawijane z zielonogórskich winogron, gołąbki polskie klasyczne z ratatouille i gołąbki z sałaty maślanej z surówką z selera, pora i jabłka. Na deser zielone własnoręcznie lepione pierogi z truskawkami zamknięte w zielonym cieście na śmietance. Uff spróbujcie i na piszcie do mnie swoje wrażenia - napisała Magda Gessler w mediach społecznościowych.
Bistro Zielono i już Zielona Góra
Bistro Zielono i już otwarte jest od wtorku do niedzieli od 12:00 do 18:00. Lokal stara się o przyznanie koncesji na sprzedaż alkoholu. Wówczas bistro ma być otwarte dłużej.
Przeczytaj też: Zatrzymali busa na trasie S3 i mieli trafienie. "Towar o wartości ponad 1,3 miliona" (ZDJĘCIA)